Commons:Primers passos

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:First steps and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:First steps and have to be approved by a translation administrator.
Puzzly (RTL).svg
Il·lustració de Wikimedia
Una guia per contribuir amb contingut a Wikimedia Commons

Què és Wikimedia Commons?

Amb desenes de milions de fitxers, Wikimedia Commons és un dels majors dipòsits en línia de fitxers multimèdia. Construït a partir de les obres compartides per milers de voluntaris, Commons allotja imatges educatives, vídeos i fitxers d'àudio que fan servir Wikipedia i altres projectes de la Fundació Wikimedia sense ànim de lucre. Totes les obres de Commons estan sota una "llicència lliure". Això vol dir que poden ser utilitzats i compartits per tothom, de forma lliure, només seguint les regles de la llicència, normalment donant crèdit a l'autor i conservant la llicència perquè altres persones puguin tornar a compartir l'obra.
La pàgina principal de Wikimedia Commons

Per què contribuir a Wikimedia Commons?

Imagineu-vos un món en què cada ésser humà pugui compartir lliurement la suma de tots els coneixements. Les vostres contribucions poden formar-ne part. Quan compartiu les vostres fotos i altres fitxers a Commons i il·lustreu articles de Viquipèdia amb ells, el vostre treball podria ser vist per milers, fins i tot per centenars de milers, de persones de tot el món. I esteu ajudant a construir un recurs comú que arribi a un públic encara més ampli; els mitjans de comunicació de Commons són utilitzats per llocs web educatius, mitjans de comunicació, bloggers, artistes, cineastes, estudiants, professors i molts altres.Puzzly puzzled.svg
A punt per començar
Wikimedia Commons?
Shortcuts
This project page in other languages: