Commons:Gambar Tahun Ini/2009

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
POTY barnstar 1 2009.svg
POTY barnstar 1 2009.svg

“Gambar Tahun Ini” Wikimedia Commons Tahun Keempat

(Persediaan· (Terjemahan· (Perbincangan· (Jawatankuasa· (Isu / Bantuan)

Pengenalan · Mengundi · Pusingan 1 : Galeri · Pusingan 2 : (Akhir· (Keputusan· Ponkan cd.png (Muat turun)

Afrikaans · العربية · català · čeština · dansk · Deutsch · Ελληνικά · English · Esperanto · español · فارسی · français · हिन्दी · Հայերեն · hrvatski · Bahasa Indonesia · italiano · 日本語 · ქართული · 한국어 · македонски · Bahasa Melayu · Nederlands · polski · português · русский · српски / srpski · suomi · svenska · 中文(简体)‎ · 中文(繁體)‎ · help us translate this message:+/−

Gambar Tahun Ini[edit]

Pertandingan tahunan keempat Gambar Tahun Ini ialah satu acara pemilihan imej yang telah menjadi Gambar Pilihan sepanjang tahun ini, untuk diundi oleh ahli-ahli projek Wikimedia bagi mengenal pasti satu Gambar Tahun Ini.

Untuk yang ingin membantu:

Mengundi[edit]

Anda layak mengundi jika...

  1. ...anda mendaftar sebelum 2010-01-01
  2. ...dan memiliki lebih 200 suntingan sebelum 2010-01-16 (iaitu 2010-01-15T24:00) dalam mana-mana satu projek Wikimedia.

Anda boleh memeriksa kelayakan anda di sini.

Galeri-galeri gambar ini telah disediakan di sini. Silalah melihat-lihat para petanding yang wajar layak ke pusingan akhir. Cuma klik pautan "Vote" di bawah setiap imej yang anda suka dan tandatangan nama anda (gunakan tempat yang disediakan) di laman berikutnya. Anda boleh mengundi sebanyak mana gambar yang anda mahu.


Keputusan[edit]