Commons:Algemene disclaimer

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:General disclaimer and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:General disclaimer and have to be approved by a translation administrator.

WIKIMEDIA COMMONS GEEFT GEEN GARANTIE VOOR GELDIGHEID

Wikimedia Commons wordt gehost door de Wikimedia Foundation Inc., geregistreerd bij Florida Department of State, Division of Corporations met nummer N03000005323. De Wikimedia Foundation is een stichting onder de wet van de Amerikaanse federale staat Florida. De naam en het adres bij het U.S. Copyright Office in Washington D.C. voor de designated agent om kennisgeving van vermeende inbreuk voor de Wikimedia Foundation te ontvangen is:

Amanda Keton, Designated Agent
Wikimedia Foundation
c/o CT Corporation System
330 N Brand Blvd
Glendale, CA 91203-2336


Phone: +1 (415) 839-6885
Facsimile number: +1 (415) 882-0495
Email: legal@wikimedia.org

Voor vragen en interviewverzoeken kunt u op informeel niveau contact opnemen met de actieve Wikimedia Commons-medewerkers, zie Neem contact met ons op.

Over Wikimedia Commons

Wikimedia Commons is een online open-content media repository, dat wil zeggen, een vrijwillige vereniging van individuen en groepen die een gemeenschappelijke bron ontwikkelen om verschillende media te huisvesten. De structuur stelt iedereen met een internetverbinding en een webbrowser in staat om de inhoud die hier te vinden is, te wijzigen. Houd er daarom rekening mee dat niets dat hier wordt gevonden, noodzakelijkerwijs is beoordeeld door professionals met de expertise die nodig is om u volledige, nauwkeurige of betrouwbare informatie te verstrekken.

Dat wil niet zeggen dat u geen waardevolle en nauwkeurige informatie zult vinden op de Wikimedia Commons, maar houd er rekening mee dat Wikimedia Commons op geen enkele manier de geldigheid van de hier gevonden informatie kan garanderen. Het kan onlangs zijn veranderd, vernield of gewijzigd door iemand wiens mening niet overeenkomt met de stand van kennis op het specifieke gebied waarover u wilt lezen of opzoeken.

Verantwoordelijkheid

"Geen van de auteurs, bijdragers, sponsors, beheerders, sysops of iemand anders die op welke manier dan ook verbonden is met "Wikimedia Commons" kan verantwoordelijk zijn voor het verschijnen van onnauwkeurige of lasterlijke informatie of voor uw gebruik van de informatie die is opgenomen in of waarnaar wordt gelinkt vanaf deze webpagina's."

Gebruiksvoorwaarden

Zorg ervoor dat u begrijpt dat de hier verstrekte informatie vrijelijk wordt verstrekt en dat er geen enkele vorm van overeenkomst of contract tot stand komt tussen u en de eigenaren of gebruikers van deze site, de eigenaren van de servers waarop deze is ondergebracht, de individuele Wikimedia Commons bijdragers, projectbeheerders, sysops of iemand anders die op enigerlei wijze verbonden is met dit project of zusterprojecten die onderhevig zijn aan uw claims tegen hen richt. U krijgt een beperkte licentie om iets van deze site te kopiëren; het creëert of impliceert geen contractuele of andere aansprakelijkheid van de kant van Wikimedia Commons of een van haar agenten, leden, organisatoren of andere gebruikers. Druk op "CTRL-ENTER" om te bevestigen en naar het volgende bericht te gaan, druk op "ALT-SHIFT-D" om het over te slaan, druk op "ALT-SHIFT-B" om een bewerkingssamenvatting op te geven of houdt "ALT" ingedrukt om andere snelkoppelingen te zien.

Alle handelsmerken, dienstmerken, collectieve merken, ontwerprechten, persoonlijkheidsrechten of soortgelijke rechten die worden genoemd, gebruikt of geciteerd in de Wikimedia Commons zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan hier impliceert niet dat u ze voor enig ander doel mag gebruiken dan voor hetzelfde of een soortgelijk informatief gebruik zoals overwogen door de oorspronkelijke auteurs van deze Wikimedia Commons-media onder het gespecificeerde licentieschema. Tenzij anders vermeld, worden Wikimedia Commons en Wikimedia-sites niet onderschreven of gelieerd aan een van de houders van dergelijke rechten en als zodanig kan Wikimedia Commons geen rechten verlenen om anderszins beschermd materiaal te gebruiken. Uw gebruik van dergelijke of soortgelijke onlichamelijke eigendommen is op eigen risico.

Houd er rekening mee dat de informatie die hier wordt gevonden mogelijk in strijd is met de wetten van het land of rechtsgebied van waaruit u deze informatie bekijkt. Wikimedia Commons moedigt niet aan om wetten te overtreden, maar omdat deze informatie wordt opgeslagen op servers in de Verenigde Staten van Amerika, wordt het gehandhaafd met betrekking tot de bescherming die aan iedereen wordt geboden door de Grondwet van de Verenigde Staten Eerste amendement en onder de beginselen van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties.

De wetten in uw land erkennen mogelijk niet zo'n brede bescherming van de vrijheid van meningsuiting als de wetten van de Verenigde Staten of de principes onder het VN-Handvest en als zodanig kan 'Wikimedia Commons' niet verantwoordelijk zijn voor mogelijke schendingen van dergelijke wetten als u naar dit domein linkt of de hierin opgenomen informatie op welke manier dan ook gebruikt.

Wikimedia Commons is niet uniform peer reviewed; Hoewel lezers fouten kunnen corrigeren en onjuiste suggesties kunnen verwijderen, hebben ze geen wettelijke plicht om dit te doen en dus is alle informatie die hier wordt gezien zonder enige impliciete garantie van geschiktheid voor welk doel of gebruik dan ook.

"Er kan geen gevolgschade worden geëist tegen Wikimedia Commons'', omdat het een vrijwillige vereniging van individuen is die vrij is ontwikkeld om verschillende open source online educatieve, culturele en informatieve bronnen te creëren. Deze informatie wordt u gratis gegeven en er is geen overeenkomst of begrip tussen u en Wikimedia Commons met betrekking tot uw gebruik of wijziging van deze informatie buiten de Creative Commons Attribution-Sharealike 3.0 Unported License (CC BY-SA) en de GNU-licentie voor vrije documentatie (of een andere licentie die wordt toegepast op bestanden); evenmin is iemand bij Wikimedia Commons verantwoordelijk als iemand informatie die u op Wikimedia Commons of een van de bijbehorende projecten plaatst, wijzigt, bewerkt, wijzigt of verwijdert.

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om deze pagina te lezen, en geniet van uw ervaring op Wikimedia Commons.