Commons:Institut Els Tres Turons

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Commons:Institut Els Tres Turons and the translation is 90% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Institut Els Tres Turons and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
català • ‎English • ‎Türkçe


Context[edit]

La col·laboració amb l'Institut Els Tres Turons forma part de la iniciativa d'involucrar les escoles d'art i disseny i altres centres educatius en l'àmbit artístic en els projectes i objectius del Moviment Wikimedia.

Introducció[edit]

La col·laboració amb Institut Els Tres Turons d'Arenys de Mar va començar l'any 2013 amb l'objectiu de pujar a Commons els resultats del Projecte Patrimoni cultural d'Arenys i buscar altres maneres perquè els mestres i estudiants col·laborin amb projectes de Wikimedia.

Institut Els Tres Turons, fundat el 1972, és un institut públic d'educació secundària sota els auspicis del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Els centre ofereix un itinerari acadèmic artístic dins el grau humanístic de l'escola secundària.

Categories relacionades[edit]

Vegeu també[edit]

Altres escoles dins el projecte WikiArs a Commons: