Commons:Kahvihuone

From Wikimedia Commons, the free media repository
(Redirected from Commons:KH)
Jump to: navigation, search


Osallistujaportaali
Tervetuloa
Neuvonta Kahvihuone
tekijänoikeusehdotukset
Ylläpitäjien ilmoitustaulu
vandalismikäyttäjien ongelmatestot ja suojaukset
Shortcut
COM:KH
Kahvihuone muilla kielillä:
Tervetuloa Wikimedia Commonsin suomenkieliseen kahvihuoneeseen
Kahvin nauttimista palestiinalaisessa kahvilassa

Tällä sivulla keskustellaan Wikimedia Commonsista. Usein kysyttyjä kysymyksiä löytyy täältä. Lisää kysymyksesi alimmaiseksi ja anna aiheelle otsikko, niin saamme sivun pysymään järjestyksessä ja uudet kysymykset on helppo havaita.

Ole hyvä ja allekirjoita aina kommenttisi ja kysymyksesi. Allekirjoittaminen tapahtuu kirjoittamalla neljä tildeä ~~~~ tai painamalla muokkausruudun yläreunassa olevaa allekirjoitus-nappulaa.

Englanninkielinen keskustelu kannattaa ohjata sivulle Village pump. Vanhoja Kahvihuoneen keskusteluja voit katsoa täällä. Pohjoismaita koskevissa asioissa kannattaa joskus kysellä myös esimerkiksi sivuilla Bybrunnen (ruotsi), Tinget (norja) ja Landsbybrønden (tanska), joissa kaikissa voi käyttää kysymyksissään ruotsia ja tarvittaessa englantia.


looking for a photographer[edit]

I am looking for a photographer who can take quality pictures of paintings in Helsinki. Do you know any photografer in Helsinki or near? Can you help?

best wishes Villy Fink Isaksen / User:Villy_Fink_Isaksen

Hi! There are quite many pictures of paintings in Category:Paintings in the Ateneum and Category:Paintings in the Sinebrychoff Art Museum, for example. Many of the pictures are of good quality.
Please notice that Freedom of Panorama is for buildings only in Finland, so photographs of copyrighted paintings located in Finland must not be uploaded to Commons. ––Apalsola tc 09:32, 3 May 2018 (UTC)

Onkohan vapaa logo?[edit]

Onkohan tämä logo oikeasti vapaa: [1]? Joku vain on luonut tuollaisen tunnuksen ja ladannut logon, mutta ei sitä lupaa, joka pitää tekijänoikeussuojaa nauttiville teoksille olla mutta jonka nimeä en muista. --Weird1e (talk) 13:13, 7 May 2018 (UTC)

Niiden sivujen alalaidassa lukee copyright [2] --Weird1e (talk) 13:26, 7 May 2018 (UTC)

AdvancedSearch[edit]

Birgit Müller (WMDE) 14:45, 7 May 2018 (UTC)