Commons:La taverna

From Wikimedia Commons, the free media repository
(Redirected from Commons:LT)
Jump to navigation Jump to search


La Taverna de Commons
Shortcut
COM:LT
Altres tavernes i llocs de reunió en altres llengües
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual de tots els que carreguen fitxers. Si teniu alguna pregunta la podeu fer ací, o comentar sobre afers que concerneixen a Commons, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre una pàgina, fitxer o usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades, obrir un nou fil o cercar als arxius.

És recomanable que visiteu també les altres tavernes per a afers relacionats amb altres llengües. Aquesta pàgina té la mateixa finalitat que la taverna de la Viquipèdia, però si el vostre tema transcendeix de Commons, potser seria millor plantejar-lo allà.

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el botó corresponent de la barra d'edició. Les discussions inactives s'arxiven al cap d'un temps. Podeu cercar en l'arxiu de la Taverna:


Afig un nou comentari


foto nova[edit]

Vull canviar la foto a l´entrada viquipedia de Felix Colomer. He aconseguit pujar la nova foto a wikimedia commons. Pensava que després la veuria des de la vikipedia i la podria inserir, però allà no hi és. Es veuen les fotos antigues però no la nova que vaig posar ahir. Com es fa?

— Preceding unsigned comment added by Víctor Colomer Miralbell (talk • contribs) 09:24, 29 October 2017 (UTC)

Problema al pujar arxius .ogg a Commons[edit]

Benvolguts,

Estic tenint repetits errors en la puja de fitxers .ogg a Commons. L'error que em dóna un cop pujat, i després de dir-li que no vull fer res fraudolent (és a dir, ho pujo una segona vegada) és el següent:

Aquesta acció ha estat automàticament identificada com a nociva i per tant rebutjada. Si creieu que la vostra acció era constructiva, si us plau informeu un administrador de què estàveu intentant fer. Una breu descripció de la regla d'abús amb què coincidia la vostra acció és: WP0 abuse – temporary disabled file types

És com si no permetés pujar fitxers .ogg.

Algú s'hi ha trobat? He provat diferents navegadors, etc.

Moltes gràcies,

Enric Guaus

— Preceding unsigned comment added by Enricguaus (talk • contribs) 08:43, 14 December 2017 (UTC)

Article "Innovació Oberta" existeix o no?[edit]

Segons https://en.wikipedia.org/wiki/Open_innovation existeix l'article en català però quan cliques surt:


https://ca.wikipedia.org/wiki/Innovaci%C3%B3_oberta és a dir, que existia però que es va eliminar.

Algú s'anima a fer-la?. ( o almenys a deixar que la pugui traduir!. )

Atentament

ciencies007

— Preceding unsigned comment added by Ciencies007 (talk • contribs) 18:04, 13 February 2018 (UTC)

felicitats a tothom que ha fet "cluster" (indústria)[edit]

Fa de molt bon llegir S'entén superbé. feu-ne més!

ciencies007

— Preceding unsigned comment added by Ciencies007 (talk • contribs) 18:06, 13 February 2018 (UTC)

Problema afegint imatge[edit]

Bones, fa un temps vaig estar editant la pàgina d ela priàmide alimentaria i passat un temps m'han esborrat la imatge que vaig pujar de la piràmide de la generalitat (https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Pir%C3%A0mide_dels_aliments&diff=19309929&oldid=19278238), no entenc molt bé el problema. El que em va passar és que faltava afegir la font? Ara no recordo com ho vaig fer, però al commons no ha quedat ni rastre de la meva edició. Algú m'ho pot explicar (aquí el missatge https://commons.wikimedia.org/wiki/User_talk:Aseques)