Commons:Landsbybrønden

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Wikimedia Commons Landsbybrønden på andre sprog:

English | 🌐

De mellemsproglige links i venstre margen af denne side linker til diskussionssiderne om Wikipediaer på andre sprog og ikke commons.
Landsbybrønden

Velkommen til Landsbybrønden. Her diskuterer vi ting som angår en større andel af brugerne på Commons. Det kan for eksempel være hvordan Commons fungerer eller burde fungere, retningslinjer, policy eller tekniske spørgsmål. Betragt Landsbybrønden som en offentlig plads og opfør dig derefter. Før du stiller et spørsmål, tjek først om det ikke allerede er besvaret under ofte stillede spørgsmål.

Underskriv venligst dine indlæg med dato (ved at skrive ~~~~ eller klikke på signaturikonet på værktøjslinjen).

Skriv et nyt indlæg


The Unicorn Show[edit]

The unicorn show er et show, hvor Rasmus Brohave og Eiqu Miller (Anders Hansen) er værter.

The Unicorn show bliver lagt ud, på SPLAY kanalen, på Youtube. Hver tirsdag og torsdag.

Hver tirsdag er det besøgsdag, hvor værterne for besøg af en eller flere andre Youtubere fra SPLAY kanalen.

Værterne laver også en masse Challenge's, hvor taberen for en straf.

I hvert afsnit af The unicorn show viser de "unicorn magic", hvor de svare på soørgsmål fra deres seere på tid.

The unicorn show er et komisk og skørt program, mest for unge!

Emma-Sophie Svanholm Gleie[edit]

Emma-Sophie er født og opvokset i København. Hun er født i 2002, på Rigshospitalet. Hendes rødbrune hår, blå øjne og lysebrune fregner kendetegner hende. Hendes mor og far blev skilt da hun kun var 2 år gammel. I dag er hun en kendt musiker/skuespillerinde. Emma-Sophie har dog kun medvirket i et professionelt teaterstykke ( EVITA, på Det Ny Teater) men hendes erfaring er allerede stor. Hun spiller mange instrumenter, herunder guitar og klaver. Hun har gået til sang og musik i 5 år. Emma-Sophie har også gået til dans i 7 år, bl.a. Hiphop, reggae, disko, Rock'n Roll og Girl style på niveau 4. Så hun er også erfaren danser. Emma går også til kor. Hun har optrådt til samtlige, dåb, bryllupper, gudstjenester. For det meste synger hun dog solo, hendes stemme er meget udviklet i forhold til hendes alder. Emma-Sophie synger både klassisk og pop. Emma har også medvirket i krummerne (alt på spil) Emma-Sophie er dygtig i skolen og får 12 i samtlige fag. Hun har derudover gået til spring gymnastik i 5 år.

Casper Andersen[edit]

Casper Andersen er 10 år og har fødselsdag d.21/04-2005 på Roskilde sygehus. —Preceding unsigned comment was added by 5.186.237.92 (talk) 18:50, 04 January 2016 (UTC)