Commons:Landsbybrønden

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Wikimedia Commons Landsbybrønden på andre sprog:

English | 🌐

De mellemsproglige links i venstre margen af denne side linker til diskussionssiderne om Wikipediaer på andre sprog og ikke commons.
Landsbybrønden

Velkommen til Landsbybrønden. Her diskuterer vi ting som angår en større andel af brugerne på Commons. Det kan for eksempel være hvordan Commons fungerer eller burde fungere, retningslinjer, policy eller tekniske spørgsmål. Betragt Landsbybrønden som en offentlig plads og opfør dig derefter. Før du stiller et spørsmål, tjek først om det ikke allerede er besvaret under ofte stillede spørgsmål.

Underskriv venligst dine indlæg med dato (ved at skrive ~~~~ eller klikke på signaturikonet på værktøjslinjen).


Trump Derangement Syndrome (Forkortet: TDS. På dansk: Mentalt forstyrret Trump syndrom), er udtryk for en yderst alvorlig sindslidelse, hos mennesker, der nægter at acceptere, at den succesfulde finans- og forretningsmand og TV stjerne, Donald Trump, blev valgt som Amerikas 45. præsident den 8. november 2016. De ramte er typisk elitære grupper som journalister, politikere, skuespillere, professorer/lektorer, kunstnere, mfl. Også mennesker længere nede ad den sociale rangstige kan dog rammes. I så fald kan man altid være sikker på, at disse mentalitetsmæssigt er hjernevaskede af og tilhører en eller flere af flg. elitære grupper: Kulturmarxister, feminister, fortalere for grænseløs indvandring, forsvarere for islamisering og muslimske værdier, minoritets-ekstremister, globalister, tilhængere af ikke-demokratiske organisationer som EU, klimafundamentalister, mfl.

Syndromet forårsager voldsomme og invaliderende kognitive dissonanser/forvrængninger og realitetsforstyrrelser, der kommer til udtryk i form af en stærkt alarmerende reduktion af intelligens og logik, som i stort set alle tilfælde ender i direkte idioti. TDS medfører yderligere en dyb personlighedsspaltning, som udgår af fortrængningen - dvs. benægtelsen - af, at Donald Trump er Amerikas legitime præsident. Spaltningen er af så ekstrem karakter, at den fuldstændigt eliminerer de almindelige menneskelige evner til at skelne mellem sandhed og løgn, mellem virkelighed og fantasi/ønsker og evnen til at se og forholde sig til nuancer. De tabte evner afløses i stedet af et realitetsnedbrydende en-dimensionalt sort-hvid syn, et tunnelsyn.

Det er dette sort-hvid syn, der projiceres ud på Amerikas 45. præsident. Den TDS ramte ser herefter præsidenten, som ondskaben selv og hader og frygter ham som var han selve djævlen (Trumpnoia) og beskylder ham for alverdens dårligdomme (Trumpofobi). Af den mere trivielle slags beskyldninger kan nævnes: Kvindehader, islamofob, racist, olign. Af den mere spektakulære slags kan nævnes: At præsidenten var skyld i de mange orkaner, der ramte USA i efteråret 2017, at han er skyld i at isen på polerne smelter, ja, at han generelt set er skyld i klimaforandringerne. At præsidenten er nazist og en moderne udgave af Hitler og at han helt sikkert vil føre verden ud i en atomkrig. Af de mere infame personlige slags kan nævnes: At præsidenten er dement, imbecil, at han ikke er ”mentally fit” til at lede landet, at han er psykopat, narcissist og uden menneskelig empati.

Hadet som de sindslidende, de TDS ramte, har til præsidenten er grænseløst og ofte direkte morderisk/voldeligt. Mange af dem har således siden valget af præsidenten fremsat dødstrusler mod ham, eller opfordret andre til at tage livet af ham, f.eks. skuespilleren Johnny Depp. Andre har udtrykt, at de vil tæske præsidenten, f.eks. Robert de Niro "punch him in the face" og Mickey Rourke (“I beat him in the hotel room any mother fucking day in the week, I give him the Louiseville Slugger(= baseball bat). Andre har lavet mediebegivenheder, hvori præsidenten udsættes for rituel aflivning, f.eks. ”entertainer” og vært på CNN, Kathy Griffin, der som en anden ISIS-slagter poserede med en model af Trumps blodige og afhuggede hoved. I sit TDS vanvid kaldte hun efterfølgende seancen ”for sjov” – en komedie. The Public Theater i New York spillede i sommermånederne 2017 Shakespeare stykket: Julius Cæsar. Stykket var moderniseret og Julius Cæsar udskiftet med den amerikanske præsident, Donald Trump, der hver aften stykket spillede blev brutalt gennemdolket. I øvrigt til store klapsalver og hurraråb fra det hårdt TDS ramte publikum. Og der findes masser af lignende eksempler både med kendte og ukendte som lider af syndromet.

Mere absurde udslag af sindslidelsen TDS er f.eks. når demokraten, den snart 80 årige Maxine Watters, forlanger præsidenten afsat "Impeach 45!" Eller når medier som CNN bruger timer og hele dage på indslag af typenTrump får to iskager, men hans gæster i det Hvide Hus får kun en. eller detaljerede beskrivelser af, at Trump drikker cola, herunder indkaldelsen af en kostekspert, der skal fortælle, hvor usund præsidentens coladrikning er hvor usund præsidentens cola drikning er. eller når det rapporteres, at præsidenten er fiskemorder! fiskemorder! osv., osv.

Også flere psykiatere/psykologer har TDS. Disse - som jo ellers burde vide et og andet om sindslidelser - er nøjagtig lige så hårdt ramt som alle andre med TDS. Dvs. enten er de hastigt på vej ud i idiotiens mørke eller også er de allerede blevet rene idioter. Ligeledes lider de af en fremskreden Trumpnoia og Trumpofobi. I denne tilstand af mental kortslutning, had til præsidenten og en irrationel og sygelig frygt for samme, har 27 psykiatere så fremsat en diagnose af Trumps mentale tilstand. Det har de gjort i en række artikler, redigeret af den kvindelige professor i psykiatri, Bandy X. Lee, og udgivet som bog med titlen: ”The Dangerous Case of Donald Trump. 27 Psychiatrists and Mental Health Experts Assess a President,”. I relation til bogen udtalte Bandy X. Lee for nylig: “From a medical perspective, when we see someone unraveling like this, it’s an emergency (…) We’ve never come so close in my career to this level of catastrophic violence that could be the end of humankind” Daily News

Hvor galt det står til med Lee’s eget “mental health”, giver citatet et godt indtryk af: Præsidentens personlighed er ved at gå i opløsning (unraveling), udtaler hun aldeles uanfægtet af, at præsidenten - i absolut modsætning til en person der er ved at falde fra hinanden - arbejder dedikeret, målrettet og konsistent for at indfri sine løfter til vælgerne, herunder skaber han det ene resultat efter det andet: F.eks. ca. 2 millioner nye amerikanske arbejdspladser i 2017, forøgelse af den økonomiske vækst til over tre procent og på vej mod de fire, under Obama slumrede væksten konstant omkring to procent eller derunder, nedkæmpning af ISIS i Irak og Syrien, hvor der nu kun er ca. 1.000 ISIS-menneskeslagtere tilbage nedbragt fra de 35.000 under den politisk inkompetente Obama, en ny skattereform, den største og mest gennemgribende i nyere amerikansk historie, der vil betyde, at amerikanerne via den ”løncheck”, de modtager 1. februar, helt konkret får flere penge mellem hænderne. At kalde præsidenten for en person i opløsning, svarer derfor til f.eks. at kalde en hund for en cykel. Lee befinder sig altså tydeligvis dybt ude i TDS idiotiens mørke. Et typisk karaktertræk for mennesker, der lider af skizofren paranoia er voldsomme og vildt overdrevne og omnipotente forestillinger både om dem selv og deres omverden. Denne omnipotente forestillingsverden, denne Trumpnoia og Trumpofobi, ser man tydeligt hos Lee i form af hendes udtryk: ”an emergency”, ”catastrophic violence” og – hverken mere eller mindre – ”the end of human kind”. De to gamlinge Nancy Pelosi (77 år) der er demokraternes leder i kongressen og ovennævnte Maxine Watters (79 år) som er en anden af demokraternes absolutte lederprofiler kan ses udfolde sig på flg. video. Begge aspirerer til at blive demokraternes næste præsidentkandidat (2020). Se videoen og vurder selv, hvor du ville placere dem på en ”fit for precidency” skala: Nancy Pelosi & Maxine Watters — Preceding unsigned comment added by Michael von Hammers (talk • contribs) 08:28, 13 January 2018 (UTC)