Commons:Picture of the Year/2010/Galleries/sq

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Round 1 voting has ended! Do not vote any more!

Galleries by categories
 1. Diagrama, emblema, and harta
  (18)
 2. Art jofotografik, postera, stampa, and harta historike
  (40)
 3. Njerëz dhe aktivitete njerëzore
  (45)
 4. Konstruksione, arkitekturë, qytete, shkatërrime, dhe të lidhura
  (68)
 5. Të brendshme dhe detaje
  (42)
 6. Objekte dhe të ndryshme
  (45)
 7. Shkëmbinj dhe minerale
  (32)
 8. Automejte
  (49)
 9. Pamje të natyrës
  (61)
 10. Astronomi, satelit dhe hapësirë e jashtme
  (26)
 11. Panorama
  (75)
 12. Bimë dhe fungia
  (33)
 13. Insekte
  (52)
 14. Zogj
  (74)
 15. Gjitarë
  (46)
 16. Kafshë të tjera
  (39)
 17. Kocka, predha dhe fosile
  (37)
Të gjitha ose gjysma e fotografive të përkryera të 2010-s
 • Janar - Qershor 2010
  (389)
 • Korrik - Dhjetor 2010
  (395)
 • Gjithsej
  (784)