Commons:Picture of the Year/2010/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, searchpoty2010 ги чествуваме најдобрите слики на годината.

Петтиот годишен конкурс за Слика на годината е настан каде учесниците од сите проекти на Викимедија гласаат за сликите прогласени за Избрани слики во текот на годината, и избираат една „Слика на годината“.

Конкурсот е започнат.Можам ли да гласам? (прочитајте пред да гласате) Имам прашање. Како да се приклучам?