Commons:Picture of the Year/2011/Eligibility/sv

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

  Picture of the Year
    The Sixth Annual Wikimedia Commons POTY Contest
Not voting.svg Thanks for your participation! The 2011 winners have been announced!


är du berättigad för att rösta? Klicka här och ta reda på det nu.

Röstningsbehörighet

 1. Användare måste ha ett konto, på ett Wikimedia-projekt, som registrerades innan Sun, 01 Apr 2012 00:00:00 +0000 [UTC].
 2. Detta användarkonto måste ha mer än 75 redigeringarnågot Wikimedia-projekt innan Sun, 01 Apr 2012 00:00:00 +0000 [UTC]. Var god kontrollera din kontobehörighet med Tävlingsbehörighetsverktyget för POTY 2011.
 3. Användare måste rösta med ett konto som möter kraven ovan på antingen Commons eller ett annat SUL-relaterat Wikimedia-projekt (för andra Wikimedia-projekt måste kontot vara kopplat till användarens konto på Commons genom SUL).
Observera
 • Även om en användare har flera berättigade konton, kan varje användare endast rösta från ett konto.
 • Röster från IP-användare kommer att övervägas som ogiltiga.
 • Röster som läggs fram av icke-berättigade användare/konton, flerfaldiga/dubbla röster som strider mot reglerna kommer att ogiltigförklaras.
 • Med tanke på den stora antalet röster är vi inte förmögen att acceptera röstare som inte möter dessa kriterier som bestämts av det officiella röstningsbehörighetsverktyget för POTY 2011.

Bildbehörighet

Det kommer att vara två rundor i POTY 2011.

Runda 1
Runda 2 (final)
 • Runda 2 kommer att inkludera topp 32 bilder i Runda 1 med antalet röster. Bilder från någon kategori kommer att gå till Finalrundan - kategorierna är irrelevanta när det kommer till att räkna rösterna.
 • Om ingen bild i en ämneskategori är bland topp 32 kommer bilden med mest röster från denna kategori även vara med och tävla i nästa runda för att garantera en diverse final. På detta sätt kan det vara mer än 32 bilder i finalen.
Observera
 • Bilden i finalen med mest giltiga röster kommer att upplysas som Årets bild. De topp ter bilder kommer att be presenteras som andrapristagare.
 • Ingen kandidat bör diskvalificeras utan noggrann diskussion så länge de inte tas bort. Efter att röstningen för en runda har startat ska inga bilder ska ersättas, även om en av bilderna raderades.

Hur man röstar

Kika genom gallerier för den aktuella rundan av röstningen och ta din tid att titta på alla bilder i någon kategori du väljer att rösta på och klicka på knappen "Rösta" nedanför en bild du vill stödja.

Rösten kommer automatiskt sparas. Du kan kolla den på dina bidrag. Om du stöter på fel, var god läs sidan för frågor och svar eller rapportera dem.
På denna sida, skriv in # [[User:{{subst:REVISIONUSER}}|]] på en ny rad nedanför den föregående rösten av en annan användare.

Röstningsregler

I runda 1 - flera röster
Behöriga användare kan rösta för så många kandidater som de vill stödja.
Du kan lägga en röstning på en bild; dubbla röster kommer att raderas eller ignoreras under räkningen.
Galleriet för runda 1

I finalrundan - en enda röst
Varje behörig användare kan rösta på endast en av finalistbilderna.
Om en röstare lägger mer än en röst, kommer endast den senaste (nyaste) rösten att räknas som behörig.
Galleriet för finalister