Commons:Picture of the Year/2013/Message/sv

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Omgång 1 av Årets bild 2013 har börjat![edit]

Årets bild 2012: En par europeiska biätare i Ariège, Frankrike.

Kära Wikimedianer,

Wikimedia Commons är glad att meddela att tävlingen Årets bild 2013 har nu börjat. Detta år kommer att bli den åttonde omgången av den årliga fototävlingen på Wikimedia Commons som belönar exceptionella bidrag av användare på Wikimedia Commons. Wikimedia-användare är inbjudna att rösta på deras favoritbild bland de utvalda bilderna på Commons under det senaste året (2013) för att välja ut Årets bild.

Hundratals bilder som har fått bemärkelsen Utvalda bilder av den internationella gemenskapen på Wikimedia Commons under det senaste året är med i denna tävling. Dessa bilder inkluderar professionella bilder på djur och växter, restaureringar av historiska bilder, nervpirrande panoraman och horisonter, fotografier som föreställer världens bästa arkitektur, imponerande porträtt på människor och mycket mer.

För din bekvämlighet har vi sorterat bilderna i aktuella kategorier. Två röstningsrundor kommer att hållas: I den första rundan kan du rösta på så många bilder som du vill. Topp tio bästa och den mest populära bilden i varje kategori kommer att fortsätta till finalen. I den sista omgången får du bara rösta på en bild som ska bli Årets bild.

Runda 1 kommer att sluta den 7 februari 2014. Klicka här för att läsa mer och rösta »

Tack,
Kommittén för Årets bild på Wikimedia Commons

Du får detta meddelande eftersom du röstade i tävlingen Årets bild 2012.