Commons:Featured pictures/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Suositellut kuvat


Cscr-featured.svg

Suositellut kuvat ovat kuvia, jotka yhteisö on valinnut korostettaviksi kuviksi Commonsiin. Tämä sivu on galleria joistakin kuvista - valokuvista, tietokoneistetusta animaatioista, animoidusta mediasta jne. Tällä hetkellä Commonsissa on 12,156 suositeltua kuvaa, joka on suurin piirtein 0.02% saatavilla olevista kuvista.

Voit ehdottaa kuvaa suositelluksi kuvaksi ehdokkaat suositelluiksi kuviksi -sivulla, jossa yhteisö saavuttaa konsensuksen kuvan statuksesta. Sivulta ovat luettavissa myös suositeltujen kuvien kriteerit. Lue kriteerit tarkasti, ennen kuin ehdotat kuvaa. Voit halutessasi lukea esittelyjä Commonsin parhaimmista valokuvaajista ja kuvittajista.

Vanhat ehdokkaat ovat lokissa. Voit tarkastella kronologisessa järjestyksessä vuonna 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 tai tämänhetkisenä kuukautena statuksen saaneita kuvia.

Vuosittain äänestetään sinä vuonna suositellun kuvan statuksen saaneista kuvista Vuoden kuva. Hyvä tapa tarkastella Commonsin parhaimpia kuvia on tarkastella kilpailun ehdokkaita ja voittajia.

Katso myös automaattinen diaesitys (kokeellinen).

Päivän kuva
Mountain gorilla (Gorilla beringei beringei) yawn.jpg
Mountain gorilla (Gorilla beringei beringei), from the Titus Group, Volcanoes National Park, Rwanda.
 

+/− (fi), +/− (en)

Luokat[edit]


See also Commons:Featured pictures

Eläimet[edit]

Astronomia[edit]

Ruoka ja juoma[edit]

Historialliset kuvat[edit]

Luonto[edit]

Asiat ja tuotteet[edit]

Other lifeforms[edit]

Ihmiset[edit]

Paikat[edit]

Kasvit ja sienet[edit]

lisää ...
» Leaf icon (Noun Project).svg kukat · Arundina graminifolia (5) 1200 vector icon.svg Asparagales · Gazania rigens var. rigens vector icon.svg Asterales

Avaruuden tutkinta[edit]

Urheilu[edit]

Liikkumattomat muut kuvat kuin valokuvat[edit]

Animoidut[edit]

lisää ...
» Noun project 216.svg tietokoneella luodut · Treasure map - black.svg kartat · Paint palette icon from the Noun Project.svg muut

Animated[edit]