Commons:Featured pictures/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Cscr-featured.svg
Afbeelding van de dag
Ceriagrion cerinorubellum-Kadavoor-2016-04-11-002.jpg
Voortplanting bij de Ceriagrion cerinorubellum. Het mannetje brengt sperma over van zijn primaire naar zijn secundaire geslachtsorgaan.  

+/− (nl), +/− (en)

Uitgelichte afbeeldingen zijn afbeeldingen (foto's, kaarten, enz.) die door de Wikimedia Commons-gemeenschap zijn gekozen tot de beste op Commons. Er zijn op dit moment 9,436 van zulke afbeeldingen in de Commons-verzameling, ongeveer 0.03% van alle beschikbare afbeeldingen.

Deze pagina toont een selectie van diverse uitgelichte afbeeldingen, geordend in een dertiental categorieën. Voor chronologische lijsten van uitgelichte afbeeldingen zie: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en de huidige maand. Uit alle afbeeldingen die in de loop van een jaar worden geselecteerd als 'uitgelichte afbeelding' worden jaarlijks de beste drie gekozen in de Afbeelding van het Jaar verkiezing.

Afbeeldingen kunnen door eenieder worden voorgedragen voor de status van "uitgelicht" door ze op Commons:Featured picture candidates te plaatsen, waar geregistreerde gebruikers gezamenlijk beslissen. Verdere instructies en informatie worden staan ook op die pagina. De uitslagen van oude stemmingen zijn hier te vinden en op Ontmoet onze fotografen staan fotografen die ten minste 10 Uitgelichte Afbeeldingen hebben bijgedragen aan Commons.See also Commons:Featured pictures

Dieren[edit]

Astronomie[edit]

Voeding en drank[edit]


Geschiedenis[edit]

Natuurfenomenen[edit]

Voorwerpen[edit]

Other lifeforms[edit]

Mensen[edit]

Plaatsen[edit]

Planten[edit]

Ruimtevaart[edit]

Sport[edit]

Statische niet-gefotografeerde media[edit]

Geanimeerd[edit]

Painting and Drawing[edit]

Maps[edit]

Computer generated[edit]

Animated[edit]