Commons:Vuoden kuva/2009

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Shortcut: COM:POTY/2009

POTY barnstar 1 2009.svg
POTY barnstar 1 2009.svg

Wikimedia Commons – Vuoden kuva 2009

(Valmistautuminen· (Käännökset· (Keskustelu· Järjestelykomitea · (Ongelmat/apua)

Esittely ja päivämäärät · Äänestäminen · Kierros 1: Galleriat · Kierros 2: Finalistit · Tulokset · Ponkan cd.png Lataa

Afrikaans · العربية · català · čeština · dansk · Deutsch · Ελληνικά · English · Esperanto · español · فارسی · français · हिन्दी · Հայերեն · hrvatski · Bahasa Indonesia · italiano · 日本語 · ქართული · 한국어 · македонски · Bahasa Melayu · Nederlands · polski · português · русский · српски / srpski · suomi · svenska · 中文(简体)‎ · 中文(繁體)‎ · help us translate this message:+/−

Neljäs vuosittainen Vuoden kuva on kilpailu, jossa vuoden aikana suositelluiksi kuviksi valitut kuvat osallistuvat äänestykseen vuoden kuvasta.

Äänioikeus[edit]

Äänioikeus on kaikilla, jotka ovat rekisteröityneet ennen 2010-01-01 ja joilla oli yli 200 muokkausta ennen 2010-01-16 missä tahansa yksittäisessä Wikimedia-projektissa. Voit tarkistaa tilanteesi täältä: SUL util tai AccountEligibility tool.

Ensimmäinen kierros[edit]

Äänestysaika on 2010-05-14 00:00 (UTC) - 2010-05-21 23:59 (UTC) ja voit äänestää niin montaa kuvaa kuin haluat. Äänestys tapahtuu selaamalla äänestysgallerioita ja painamalla "Vote"-linkkiä kuvan, jota haluat äänestää, alla. Avautuvalle äänestyssivulle voit lisätä äänesi lisäämällä

#{{2009POTY/Vote|Käyttäjänimesi}}--~~~~

"Vote here" -kappaleen loppuun.

Tarvittaessa saat englanniksi lisätietoja äänestämisestä täältä.

Finaali[edit]

Finaaliin pääsevät kymmenen eniten ääniä saanutta kuvaa ensimmäiseltä kierrokselta sekä kunkin kuvakategorian voittajakuvat. Finaalin ajankohta on vielä päättämättä. Finaalissa kullakin äänestäjällä on käytettävissään vain yksi ääni.


Kilpailun vetäjätiimi on uusi tänä vuonna. Toivomme että kerrot meille jos huomaat virheitä.