Commons:Wiki Loves Monuments 2015 in Albania & Kosovo/Winners

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
System-search.svgSee also: Wiki Loves Monuments 2015 winners.

Juria e Wiki Loves Monuments ka perfunduar me vleresimin dhe fotot e përzgjedhura për garën ndërkombëtare janë si më poshtë:

Winners[edit]

Albania[edit]

Top 10[edit]

Kosovo[edit]

Awarded photos in Kosovo[edit]

Photos submitted to International Competition[edit]

Contributors awarded for significant contribution - selected photos[edit]