Faqja kryesore

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wikimedia Commons
Fotografia e ditës

Chinese scroll with the text of surah Al-Hajj from the Quran, showing routes of the Hajj and views of Mecca and Medina
 

+/− (sq), +/− (en)

Mediumi i ditës
NASA Public Affairs Officer Brandi Dean talks with Dr. Sudhakar Rajulu, principal investigator for the Body Measures experiment taking place aboard the International Space Station.
 

+/− (sq), +/− (en)

Pjesëmarrja
Dëshironi të shfletoni?
Ju lutemi përdorni kutinë e kërkimit në krye të kësaj faqeje ose lidhjet në të djathtë.
Të përdorni?
Për të përmbushur kërkesat e licencave të lira, ju lutemi lexoni udhëzuesin tonë mbi ripërdorimin. Ju gjithashtu mund të kërkoni që një fotografi të ngarkohet në Commons.
Të identifikoni?
Shfletoni Kategorinë:Tema të paidentifikuara. Nëse gjeni diçka që mund ta identifikoni, lini një shënim në faqen e diskutimit.
Të krijoni?
Shikoni gjithçka që duhet të dini në udhëzuesin tonë mbi kontribuimin e punës suaj.
dhe më tepër!
Discussion?
See the list of discussion pages.
Për të eksploruar mënyra të tjera se si mund të kontribuoni te ky projekt, kontrolloni Portalin e Komunitetit.
Sfida mujore e fotografive
Bëni disa foto dhe ngarkojini ato për sfidën tonë tematike mujore, frymëzohuni dhe provoni tema të reja! Mësoni më shumë mbi sfidat!
Pikat kryesore

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, mund të filloni me Fotot e përkryera, Fotot cilësore ose Fotot me vlera.

Ju gjithashtu mund të shikoni disa vepra të krijuara nga kontribuesit tanë tepër të aftë në Takimin me fotografët tanë dhe në Takimin me ilustruesit tanë. Gjithashtu mund të jeni të interesuar për Fotografinë e Vitit.

Përmbajtja
Wikipedia Wikipedia
Enciklopedi
Wikilajme Wikilajme
Gazetari e hapur
Wikifjalori Wikifjalori
Fjalor
Wikilibra Wikilibra
Libra dhe manuale
Wikicitate Wikicitate
Citate
Wikispecies Wikispecies
Direktori llojesh
Wikiversity Wikiversity
Vegla mësimore
Wikivoyage Wikivoyage
Udhëzues udhëtimi
Wikisource Wikisource
Tekste burimore
Wikidata Wikidata
Bazë njohurish
Meta-Wiki Meta-Wiki
Koordinimi
MediaWiki MediaWiki
Zhvillimi i softuerit Wiki