Faqja kryesore

Nga Wikimedia Commons
Jump to navigation Jump to search
Wikimedia Commons
një koleksion prej 50,736,645 skedash që mund të përdoren lirisht tek e cila çdokush mund të kontribuojë

Fotografi

Tinguj

Video

Upload

Fotografia e ditës
Monasterio de Cocos, Rumanía, 2016-05-28, DD 52-54 HDR.jpg

Frescos in the ceiling of the church of the Cocoș Monastery, Romania. The monastery, located in a forest clearing 6 kilometres (3.7 mi) from Niculițel, was built between 1883 and 1913 and is dedicated to the Dormition of the Theotokos.
 

+/− (sq), +/− (en)Mediumi i ditës
Magnify-clip (sans arrow).svg

A Quasimodo fly (Curtonotum simile) lays eggs into wet sand beside an acacia in the Al Marmoum Conservation Reserve, Emirate of Dubai, UAE.
 

+/− (sq), +/− (en)Pjesëmarrja
 
Konkursi i fotove
Generic Camera Icon.svg
Bëni disa fotografi dhe ngarkojini ato për të plotësuar kushtet e konkursit tonë mujore, frymëzohuni dhe provoni tema të tjera! Mësoni më tepër rreth konkurseve!

Pikat kryesore

Nëse po shfletoni Commons për herë të parë, mund të filloni me Fotot e përkryera, Fotot cilësore ose Fotot me vlera.

Ju gjithashtu mund të shikoni disa vepra të krijuara nga kontribuesit tanë tepër të aftë në Takimin me fotografët tanë dhe në Takimin me ilustruesit tanë. Gjithashtu mund të jeni të interesuar për Fotografinë e Vitit.


Përmbajtja
Wikimedia-logo.svg
Wikipedia Wikipedia
Enciklopedi
Wikilajme Wikilajme
Gazetari e hapur
Wikifjalori Wikifjalori
Fjalor
Wikilibra Wikilibra
Libra dhe manuale
Wikicitate Wikicitate
Citate
Wikispecies Wikispecies
Direktori llojesh
Wikiversity Wikiversity
Vegla mësimore
Wikivoyage Wikivoyage
Udhëzues udhëtimi
Wikisource Wikisource
Tekste burimore
Wikidata Wikidata
Bazë njohurish
Meta-Wiki Meta-Wiki
Koordinimi
MediaWiki MediaWiki
Zhvillimi i softuerit Wiki