File:Melting icecubes.gif

De Wikimedia Commons, el repositorio multimedia libre
Saltar a: navegación, buscar
Melting_icecubes.gif(280 × 450 píxeles; tamaño de archivo: 3,23 MB; tipo MIME: image/gif, bucleado, 49 frames, 3,9s)

Hi ha aigua en molts llocs: als núvols, als rius, a les zones nevades i a la mar. També, on no la podem veure, com és el cas de l’aire, el nostre cos, els ali- ments i davall de terra. A més, l’aigua canvia d’un lloc a un altre. L’aigua és indispensable per a la vida dels éssers humans, dels animals i de les plantes. Així mateix, és part important de la riquesa d’un país; per això hem d’aprendre a no malgastar-la. Un 70% del nostre cos està constituït per aigua, i sense aquesta no seria possible l’existència dels éssers vius. A més d’aigua per a beure, els éssers humans utilitzem aigua en quasi to- tes les nostres accions: preparar aliments, llavar roba, arreglar-nos, regar els cultius, produir energia, etc. L’aigua és un líquid incolor, insípid i inodor; és a dir, no té color, ni sabor ni olor. Després de l’aire, l’aigua és l’element més indispensable per a l’existència de la humanitat. Per aquest motiu, és preocupant que l’obtenció i conser- vació d’un bé tan preat es convertisca en un problema crucial; per això hem de començar a actuar.

Resumen[editar]

Descripción
English: A time-lapse animation of icecubes melting in a glass (50 minutes).
Français : Une animation en accéléré de glaçons fondant dans un verre (sur 50 minutes).
Italiano: Animazione in time-laps di cubetti di ghiaccio che si sciolgono in un bicchiere in 50 minuti.
Deutsch: Zeitrafferaufnahme von Eiswürfeln, die innerhalb von 50 Minuten in einem Glas schmelzen.
Fecha
Fuente Trabajo propio
Autor Moussa

Licencia[editar]

Public domain Este trabajo ha sido liberado al dominio público por su autor, I, Mysid. Esto aplica para todo el mundo.
En algunos países esto puede no ser legalmente factible; si ello ocurriese:
I, Mysid otorga a cualquier persona el derecho de usar este trabajo para cualquier propósito, sin ningún tipo de condición, a menos que éstas sean requeridas por la ley.

Historial del archivo

Haz clic sobre una fecha/hora para ver el archivo a esa fecha.

Fecha y horaMiniaturaDimensionesUsuarioComentario
actual21:31 16 jul 2010Miniatura de la versión del 21:31 16 jul 2010280 × 450 (3,23 MB)Aiyizo (discusión | contribuciones)Saved some space by not using a different colormap for each frame.
12:25 6 ago 2007Miniatura de la versión del 12:25 6 ago 2007280 × 450 (3,89 MB)Mysid (discusión | contribuciones)crop failed
12:10 6 ago 2007Miniatura de la versión del 12:10 6 ago 2007640 × 480 (3,87 MB)Mysid (discusión | contribuciones){{Information |Description=Icecubes melting in a glass. |Source=Self-made. |Date=August 6, 2007 |Author= Mysid }} Category:Ice
  • No puedes sobrescribir este archivo.

Uso global del archivo

Los wikis siguientes utilizan este archivo:

Ver más uso global de este archivo.