Help:Continguts

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Help:Contents and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Help:Contents and have to be approved by a translation administrator.

Wikimedia Commons és un dipòsit d'imatges, vídeos, àudios i altres fitxers multimèdia lliures. Els fitxers penjats poden ser utilitzats com a fitxers locals per altres projectes als servidors Wikimedia, inclosos Meta-Wiki, MediaWiki, Wikibooks, Wikinews, Wikipedia, Wikiquote, Wikisource, Wikiversity, Wikivoyage, i Wiktionary. La funció InstantCommons també admet les importacions en altres wikis.

Aquesta pàgina és un índex de totes les pàgines d'{{Allpages|ajuda}} i manteniment de Wikimedia Commons. Els articles següents contenen orientació i informació sobre la lectura, l'autoria i la participació en la comunitat de Commons.

Teniu problemes per saber què heu de saber? Si no està cobert per les preguntes més freqüents (FAQ), proveu de fer-ho al servei d'atenció.

Informació general

Col·leccions de pàgina d'ajuda

Podeu trobar un conjunt més gran de pàgines d'ajuda a la Viquipèdia que és possible que vulgueu consultar:

Pàgines de la comunitat

Pàgines bàsiques:

Pàgines de manteniment:

Obtenir ajuda:

MediaWiki

La funció del mateix MediaWiki - el programari amb què s'executa Wikimedia Commons - es descriu en la Guia de l'usuari de MediaWiki a Meta-Wiki. Si sospiteu que hi ha un error de programari, demaneu informació a la Taverna i, a continuació, informeu-lo mitjançant el sistema d'informes d'errors de Phabricator. Aquesta és l'única manera d'aconseguir que els desenvolupadors de MediaWiki s'assabentin dels vostres informes d'errors.

La base de dades de Wikimedia Commons pot ser descarregada. Actualment no hi ha cap bolcat dels fitxers multimèdia disponibles.

Informació legal i contacte

Contacteu amb nosaltres, Exempció de responsabilitat general, Política de privadesa, Llicències

Continguts d'ajuda de Wikimedia Commons

Ajuda pels editors

Informació per a principiants:

Informació sobre drets d'autor:

Informació general:

Programari útil per a Wikimedia Commons:

Contingut:

Plantilles: