La Barceloneta

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Català: La Barceloneta. Un barri abans mariner, continua essent un dels més populars de Barcelona. Pertany al Districte 1, de Ciutat Vella. Amb motiu dels Jocs Olímpics del 1992, es remodelaren les platges i el Passeig Marítim de la Barceloneta.
English: La Barceloneta, a formerly seaboard district, continues being one the most popular places in Barcelona. It belongs to District 1, Ciutat Vella. During 1992 Olympic Games, its beaches and Passeig Marítim de la Barceloneta (a seaboard promenade) were remodelled.
Español: La Barceloneta. Barrio antiguamente marinero, sigue siendo uno de los más populares de Barcelona. Pertenece al Distrito 1, de Ciutat Vella. Con motivo de los Juegos Olímpicos de 1992 se remodelaron las playas y el Paseo Marítimo de la Barceloneta.
Français : La Barceloneta est un ancien quartier marin, resté l'un des plus populaires de Barcelone. Il fait partie du District 1, dans la vieille ville. A l'occasion des Jeux Olympiques de 1992, les plages et le Paseo Marítimo de ce quartier ont été remodelés.


Vegeu també/See also[edit]