MediaWiki:Gadget-AddInformation/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Add Information: во страничниот алатник прикажува нова врска „Додај информации“ (Add Information) на страниците за слики што не го имаат шаблонот {{Information}}.