MediaWiki:Gadget-CC/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Commons Commander (CC): Додава врска во категории за преглед на категоријата во CC (моментално во алфа-верзија). Ова овозможува додавање/измена/отстранување на податотеки во категоријата.