MediaWiki:Gadget-DropdownToTabbar/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

DropdownToTabbar - Во скриптата да се содржат сите елементи од паѓачкото мени за дејства во циклусот на лентата со јазичиња (само во рувото Векторско) (засега оневозможено)