MediaWiki:Gadget-EnhancedUndelete/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

EnhancedUndelete: На страницата за враќање на бришење, штиклирајте ги сите кутивчиња или направете обратен избор за полесно селективно враќање на избришани ревизии.