MediaWiki:Gadget-GalleryDetails/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Gallery Details: во алатникот додава врска за приказ на галерии и категории (како и нови слики и страници за резултати од пребарување) со опширни информации од страниците за опис на сликите и врски за лесно обележување на слики без извор и тн. Ако е вклучен Pretty log, тогаш истово работи и за страници на Дневниот. [документација]