MediaWiki:Gadget-Geotoolbox/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Geocoding tools: во алатникот додава три врски за геокодирање: скорешни промени, дневна евиденција на грешки, пребарување