MediaWiki:Gadget-QuickDelete/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Quick Delete: додава мошне корисни врски за означување на слики како без извор/без лиценца/за бришење и воедно ги известува корисниците (помош).