MediaWiki:Gadget-Stockphoto/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

StockPhotod Додава копчиња во страници за опис на податотеките за нивна полесна пренамена, споделување и наведување. [documentation / talk]