MediaWiki:Licenses/mkownwork

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
 • subst:uwl|Не знам која лиценца
 • Дозволете некомерцијална употреба, комерцијална употреба и менувања под услов да се наведе авторот и запази лиценцата:
  • self|cc-by-sa-4.0|GFDL|Повеќелиценцирање со CC-BY-SA-4.0 и ГЛСД (препорачано)
  • self|cc-by-sa-4.0,3.0,2.5,2.0,1.0|GFDL|Повеќелиценцирање со CC-BY-SA-4.0 и постари и ГЛСД
  • self|cc-by-sa-4.0|Creative Commons Наведи извор-Сподели под исти услови 4.0
 • Дозволете некомерцијална употреба, комерцијална употреба и менувања под услов да Ве наведат:
  • self|cc-by-4.0|Creative Commons Наведи извор 4.0
 • Без задржани права:
  • PD-self|Јавна сопственост
  • cc-zero|Криејтив комонс Откажување „Нула“