MediaWiki:Titleblacklist-custom-SVG-thumbnail/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Valitsemasi tiedostonimi on suljettu käytöstä, koska se muistuttaa MediaWikin rasteroimien SVG-kuvien tiedostonimiä. (SVG-kuvien rasteroitujen versioiden nimet alkavat esim. etuliitteellä "800px-" ja päättyvät ".svg.png".)

Jos yritit siirtää tätä tiedostoa Commonsiin jostain muusta wikistä (kuten Wikipedia, Wikikirjasto, jne.), tallensit luultavasti vahingossa rasteroidun kuvan alkuperäisen SVG-tiedoston sijasta. Ole hyvä ja palaa takaisin alkuperäisen tiedoston kuvaussivulle, näpäytä kuvaa oikeanpuoleisella hiiren napilla ja valitse esiin tulevasta valikosta "Tallenna linkki nimellä..."; älä valitse "Tallenna kuva nimellä..."!

Jos sinulla on jokin erityinen syy tallentaa tiedosto juuri tällä nimellä, tai jos saat tämän ilmoituksen yrittäessäsi tallentaa uutta versiota olemassaolevasta tiedostosta, ole hyvä ja ilmoita asiasta ylläpitäjille sivulla Commons:Administrators' noticeboard tai suoraan sivulla MediaWiki talk:Titleblacklist. Muista mainita ilmoituksessasi tarkka nimi, jolle yritit tiedostoa tallentaa.

English | suomi | +/−