MediaWiki talk:Gadget-DisableImageAnnotator/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Оневозможи го прибележувањето на слики. Ова е предвидено како сигурносна мерка за оние што ќе наидат на проблеми со ваквите прибелешки. Ако ова го вклучите повеќе нема да можете да ги гледате белешките на сликите. Исто така не заборавајте да го пријавете проблемот за да можеме да го поправиме.