MediaWiki talk:Gadget-PrettyLog/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Pretty log: списоците на Special:Log добиваат ист распоред како страниците со резултати на Special:Search. Ако прикажаниот дневник содржи подигања на податотеки, тогаш се додаваат и мали минијатури.