Talk:Forside

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Edit[edit]

How do i edit Lang-mp - i can't find it ? Nico-dk 17:39, 4 Nov 2004 (UTC)


Forslag til ændringer af Nicos - i øvrigt gode -oversættelse:

ko Velkommen til Wikimedia Commons [commons på engelsk er det, vi på dansk kalder ”spisesal”, men det klinger ikke helt godt her. Jeg foreslår i stedet tag-selv-bord (hvis vi da ikke bare bevarer det engelske ord].

Målet med dette projekt er at skabe en central base for frie billeder, fri musik og andre lydklip [her foreslår jeg i stedet: frit tilgængelige billeder, musik og andre lydklip] til brug på alle Wikimedia-projekterne.

Wikimedia Commons blev lanceret 7. September 2004. Hjælp med udviklingen af projektet er meget velkommen (det foregår på engelsk). Hvis du hurtigt vil igang [i gang] kan du gå til first steps help file. Hvis du har spørgsmål om projektet [,] kan du læse FAQ'en eller spørge ved projektets Landsbybrønd. Du kan også kigge ind på [hos] Wikimedia Commons chatforum på:irc.freenode.net, #commons.wikimedia.

Der er nu 55,480,049 filer på Wikimedia Commons .

Dette blot for at vise Nico den opmærksomhed, som hans arbejde fortjener. Mvh. Sten Porse
Hej Sten , og tak for de venlige ord
Jeg har lagt nogle af ændringerne ind, men jeg synes vi skal beholde det engelsk/intenationale navn - projektet vil under alle omstændigheder fortsat være flersprogligt, og er også på dansk mere mundret end tag-selv-bord. vh - Nico-dk 21:34, 4 Nov 2004 (UTC)
Godt initiv Nico! En lille tilføjelse til oversættelse af 'commons'. Den nærmeste betegnelse på dansk må være 'fælled', om et fælles areal. JøhP 13:07, 5 Nov 2004 (UTC)
Jeg har lagt et par af mine billeder ind på commons, men det er lidt ærgerligt at skulle lave to uploads, når jeg også gerne selv vil bruge billederne i danske artikler. Jeg har forsøgt at linke direkte til de pågældende filer på commons, men det giver kun fejlmeldinger. Hvordan gør man? (For det må vel kunne lade sig gøre?)
Mvh. Sten Porse den 7. november 2004 kl. 10:47 (lokal tid)
Du behøver ikke lave to uploads, billeder fra Commons kan bruges direkte i da.wikipedia. Der er ingen forskel i syntaks, bare skriv [[Billede:mypicture.jpg]]. Se fx. da:Biblen - billedet er fra Commons.
--tsca
10:46, 7 Nov 2004 (UTC)

Design af forsiden[edit]

Hvorfor er den danske forside så anderledes i forhold til de andre? Jeg foreslår at vi evt. kopierer den norskes design og så laver en ekstra boks til Collaboration with Ourmedia og de andre links vi har, som de ikke har. Kommentarer? --Lhademmor 11:42, 30 May 2006 (UTC)

Fint med mig - mit indtryk er at Wiki / Commons projekterne helst skal være så ens at du kan finde rundt selvom du ikke kan sproget på den side du besøger, og en af forudsætningerne må vel være at siderne er opstillet tilnærmelsesvis ens? G®iffen 13:45, 30 May 2006 (UTC)
Enig - tag endelig fat Lhademmor :-) Mvh Malene Thyssen 14:34, 30 May 2006 (UTC)

ko

Layout ændret. Kommentarer ønskes. Mangler noget så design endelig videre. --Lhademmor 19:38, 30 May 2006 (UTC)

Spørgsmål om ophavsret[edit]

Hej Jeg har ikke set mig nok for og er derfor kommet til at oploade og bruge 4 billeder i artiklen ”Konkordiebogen”. Det samme er tilfælde med et par stykker i artiklen ”Martin Luther”. Jeg har forsøgt at fjerne dem igen og er nu blevet beskyldt for hærværk og har fået et døgns karantæne. Men jeg er nervøs for, om jeg kan blive straffet for brud på ophavsretloven, da billederne er blevet sat ind igen. Hvad gør jeg?

Med venlig hilsen Finn (IP-adresse er 86.52.30.225).

Så vidt jeg kan se i din bidragsstatistik har du på Wikimedia Commons lagt Image:Konkordiebogen 1580 - 10x15.jpg, Image:Kloster Berge 1577.jpg og Image:Martin Luther og Philip Melanchthon.jpg op under GNU Free Documentation License (GFDL). Ingen af disse er forsynede med oplysninger om kilde/ophavsmand eller tilladelse, som der jf. oplægningssiden kræves. Derudover må det betragtes som meget usandsynligt, at de tre billeder vitterligt er udgivet under GFDL. Således blev de indstillede til sletning samme dag, hvilket du også blev informeret om på din diskussionsside.
Derudover kan jeg se, at Image:Hans og Magrethe Luther.jpg også mangler oplysninger om kilde/ophavsmand. --|EPO| da: 11:31, 7 September 2007 (UTC)

"Images from ..."[edit]

{{Edit request}}
On Main Page, the following text, Images from September 24 is in the 'content' box. On the Spanish main page, Portada, it was suggested we add Imágenes del 24 de septiembre, into the Contenido box? It has been suggested that [[{{#timel:F j|now|en}}|Imágenes del {{#timel:j "de" F|now|es}}]] be added to that page. Could this be translated for this page?

Check out the discussion at Talk:Main Page#Translate "images from ..." Thank you Evrik (talk) 18:51, 8 March 2019 (UTC)

Placing this same request on over a hundred pages is just plain disruptive. It isn't even the right page. The main page is done via ONE template. --Majora (talk) 02:29, 23 March 2019 (UTC)