Talk:Pàgina principal

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Propostes de traducció WikiCommons[edit]

Amb en Martorell hem parlat sobre la proposta de traduir Wikimedia Commons/WikiCommons com a Viquiteca. Si us plau, comenteu-ho. Toniher 07:58, 29 September 2005 (UTC)

I, per cert, que podeu proposar altres formes, així fem una pluja d'idees i, si pertoca, podriem fer una divertida votació. La proposta meua seria "Viquiteca" i, quan calgue fer-lo més formal, seria "Mediateca de Wikimedia". --Martorell 08:26, 29 September 2005 (UTC)

Jo proposaria la traducció literal, viquimèdia... (wikipedia--viquipèdia; wikibooks--viquillibres; wikimedia--viquimèdia). Alonso
És que viquimèdia és el nom de la fundació que agrupa a la viquipèdia, al commons, el viquillibres, el wikiquote etc... No és un nom utilitzable per a commons. Mira, fés una volta per http://www.wikimedia.org i voràs què vull dir. --Martorell 16:59, 29 September 2005 (UTC)
Ahh, ja ho entenc. Doncs commons en anglès, és un àrea d'ús públic (com ara un parc, o pasturatge, o el que sigui). I doncs, wikimedia commons, seria una "'àrea comuna de la viquimèdia", ja que la resta dels projectes en fan ús. Hi ha una paraula en català amb un significat similar a commons?--Alonso 05:28, 30 September 2005 (UTC)

Viquiteca no seria més adequat per a wikisource? Per cert, per què no hi ha una versió pròpia valenciana i sí de tantes altres llengües?

ViquiComuna? Comuna de la Viquimèdia? Més opcions per a la pluja d'idees. --Alonso 17:37, 30 September 2005 (UTC)

hola,

m'afegeixo a la pregunta de si viquiteca no seria més adient per a wikisource (o fins i tot per a wikibooks/viquillibres) que per a commons, en el sentit que viquiteca és massa general, o massa ambigu. més que viqui-mediateca crec que gran part de la gent entendrà viqui-biblioteca (perquè és més "previsible") o liant més la troca viquiteca a mi em fa més l'efecte que estrictament voldria dir "conjunt de wikis". amb viquicomuna em passa igual, em sembla més adient per a wikicities.

el problema és que després de criticar no se m'acut cap alternativa per a proposar xD

--ArinArin 14:31, 1 October 2005 (UTC)

una aportació: viquicalaix (no el prengueu massa seriosament, hem quedat que això era una pluja d'idees, no?) --ArinArin 14:41, 1 October 2005 (UTC)

i una altra més: em sona que dels reculls d'imatges (que al cap i a la fi és el que eminentment és la commons, a més de sons) hom en deia en anglès shoebox (suposo que una capsa de sabates és un lloc típic per a guardar fotos). no proposaré traduir commons com a viquicapsadesabates però ho deixo en l'aire per a donar idees.--ArinArin 14:48, 1 October 2005 (UTC)

De totes les propostes m'agraden ViquiComuna i ViquiCalaix... Però, hem d'esperar més idees. --Alonso 04:03, 3 October 2005 (UTC)
I Viquicommons? Ei, però s'han fet canvis a la portada, posant-ne un com si ja fos definitiu. Deixo Wikimedia Commons fins que es decideixi. --Meldor 21:51, 18 October 2007 (UTC)

Hola canalla :-) i Viquiarxius ? I si no, podem traduïr-lo com Viquimèdia commons i ens quedem tan amples ;-) --Joanjoc 18:53, 9 October 2005 (UTC)

weno, per a posar les coses a l'abast d'un cop d'ull:

Candidats fins el moment[edit]

  • Viquiteca
  • Mediateca de Wikimedia
  • Viquicomuna
  • Comuna de la Viquimèdia
  • Viquicalaix
  • Viquiarxius
  • Viquimèdia commons
  • Viquicommons

Comentari de User:Supermiky (mogut)[edit]

Les imatges no han "sigut" selecionades, han "estat" seleccionades.

Fet. --Meldor 19:37, 6 November 2007 (UTC)

"Sigut" és tan correcte com "estat".--Claudefa (talk) 22:59, 27 October 2008 (UTC)

Queixa per la violació de contribucions meves a Wikimedia Commons[edit]

Estic molt decebut per l’arbitrarietat amb la qual certes persones decideixen sobre les col•laboracions d’altres a Wikipedia. Recentment m’han esborrat un munt de fotografies que he fet jo mateix a Eslovènia de pintures murals de l’artista eslovè Slavko Pengov, sense donar-me cap explicació. Si aquestes pintures tinguessin copyright, llavors no podria haver cap fotografia de cap obra d’art a Wikipedia, ja que han estat fetes en llocs on no hi ha cap prohibició per a fotografiar. Fins i tot, una d’aquestes fotografies era d’una pintura mural situada a l’exterior d’un edifici del cementiri de Liubliana. És molt lamentable que el fruit de moltes hores de treball que cedim gratuïtament a Wikipedia pugui ser destruït amb tanta facilitat. Insisteixo que no estic gens d'acord amb les explicacions que m'està donant aquesta persona, ja que si apliquem aquests criteris, cap obra d'art del segle XX podria ser mostrada a Wikipedia sense permís signat pels autors o dels seus hereus. Desconec quins són els procediments per a fer una reclamació formal i tampoc tinc temps per a submergir-me en el laberint institucional de Wikipedia. Em podeu assessorar com puc fer una reclamació sobre aquesta violació del meu treball? Gràcies. --Oliver-Bonjoch (talk) 22:16, 24 May 2011 (UTC)

Contesto a la teva pàgina d'usuari. --V.Riullop (talk) 08:26, 25 May 2011 (UTC)