Template:Слика-инфо

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Опис

Template:Недостасува опис

Извор

Не беше посочен извор. Ве молиме уредете ја сликава и наведете извор.

Датум

{{{датум}}}

Автор

Template:Недостасува опис

Дозвола
(Пренамена на сликава)

Видете подолу.