Template:2008 Standard Location maps/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Emblem-important.svg Оваа категорија содржи празни „положбени карти“ предвидени за шаблонот ПозКарта, изработени по еднообразен стандард со ГИС-програм користејќи еквидистантна или конусна проекција и по која е познат географскиот координатен систем.
Поподробно на википроектот: Картографска работилница/Положбени карти и оваа страница за разговор.


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2008 Standard Location maps}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2008 Standard Location maps}} instead!