Template:2009POTY/header/Finalists/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Финалното гласање е завршено. Ви благодариме за соработката.

  • Финале : од (UTC) до (UTC). Сега е 2018-05-12 21:47.
  • Со финалното гласање ќе се определи севкупниот победник за Слика на годината на Ризницата. Во финалето кандидирани се само оние што ја поминале I рунда. Финалистот со највеќе (потврдени) гласови ќе биде прогласен за победник. Второпласираниот и третопласираниот ќе добијат посебни пофалници (со значки).
  • Во Финалето може да гласа секој квалификуван корисник, па дури и ако не гласал во I рунда. Проверете дали се квалификувате за гласач тука.
  • Доколку имате прашања и примедби, обратете му се на Комитетот.
Notice Само еден глас по квалификуван корисник. Дозволено е гласање само еднаш, за една единствена слика.
(не како гласањето во I рунда).
■ Галерии на финалисти: Големи - Средни - Мали - Индекс
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2009POTY}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2009POTY}} instead!