Template:2009POTY/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
POTY barnstar 1 2009.svg
POTY barnstar 1 2009.svg

Четврт годишен конкурс за Слика на годината на Ризницата

(Подготовки· (Преводи· (Разговори· Организациона комисија · (Проблеми / Помош)

Вовед и датуми · Гласање · I рунда: Галерии · II рунда: Финалисти · Резултати · Ponkan cd.png Преземи

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2009POTY}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2009POTY}} instead!