Template:2010POTY/Ineligible/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Слика на годината 2010 - неподобност[edit]

2010POTY/Ineligible,

Неодамна гласавте на конкурост „Слика на годината 2010“ на Ризницата. Се чини дека не сте подобни да гласате, веројатно бидејќи:

  • Вашата сметка не ги задоволува правилата бидејќи не е регистрирана пред 1 јануари 2011, нема барем 200 уредувања на еден поединечен проект на Викимедија пред 1 јануари 2011, сметката е дуплирана, или сте гласале со IP-адреса.
  • Сте гласале повеќе пати во II рунда. Во оваа рунда можете фа гласате само еднаш (бидејќи е финална).

Вашиот глас е поништен и нема да се брои. Ако сметате дека ова е грешка и ако имате некакви прашања, поставете ги на страницата за прашања.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2010POTY}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2010POTY}} instead!