Template:2010POTY/Voteheader/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Emblem-WikiVote.svg

Гласањето во Слика на годината 2010 е отворено!


  • За да гласате мора да се имате регистирано пред 1 јануари 2011 и да имате извршено 200 уредувања пред на било кој еден проект на Википедија.
  • Мора да имате SUL-сметка и да сте најавени на Ризницата. Ако вашето подобно име е поинакво од сметката на Ризницата, додајте образложение за гласот и потврдете ја врската помеѓу нив.
  • Гласовите од IP-адреси се неподобни. Дури и ако имате повеќе подобни сметки, можете да гласате само со една. Ако немате право на глас, сепак имате право да оставите ваш коментар во делот за коментирање.
  • За гласање користете *{{2010POTY/Vote|Ваше Корисничко Име}}; заменувајќи го „Ваше Корисничко Име“ со вашето корисничко име.
Note: Please include your name on the list of voters, so your vote can be checked automatically by a bot.
  • Зачувајте ја страницата и имајте ја на увид вашата страница за разговор
  • Готово! Ќе ве известиме доколку се појави проблем со вашиот глас и кога почнува следната рунда. Во I рунда можете да гласате за неограничен број на слики.


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2010POTY}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2010POTY}} instead!