Template:2010POTY/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Петти годишен конкурс „Слика на годината“

Подготовки
 ·
Преводи
 ·
Разговори
 ·
Организациона комисија
 ·
Проблеми / Помош

Вовед и датуми
 ·
Гласање
 ·
I коло
:
Галерии
 ·
II коло
:
Финалисти
 ·
Резултати
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2010POTY}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2010POTY}} instead!