Template:2011POTY/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

VI конкурс „Слика на годината“ на Ризницата

Подготовки
 ·
Преводи
 ·
Расправа
 ·
Организационен комитет
 ·
Проблеми / Помош
 ·
ЧПП

Вовед и датуми
 ·
Гласање
 ·
Гласачи
 ·
I круг
:
Галерии
 ·
II круг
:
Финалисти
 ·
Резултати


НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{2011POTY}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{2011POTY}} instead!