Template:AGPL/i18n

From Wikimedia Commons, the free media repository
< Template:AGPL(Redirected from Template:AGPL/mk)
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:AGPL/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:AGPL/i18n and have to be approved by a translation administrator.
GNU head
Ова дело е слободна програмска опрема; можете да го распространувате и/или менувате под условите на ГНУ-овата општа јавна лиценца „Аферо“ според објавеното од страна на Задолжбината за слободна програмска опрема; или верзија 3 на Лиценцата, или пак било која подоцнежна верзија. Ова дело се распространува со надеж дека ќе биде од корист, но без било каква гаранција; дури и без подразбраната гаранција за пазарна употребливост или погодност за некоја конкретна намена. Погл. верзија 3 на ГНУ-овата општа јавна лиценца „Аферо“ за повеќе подробности.
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{AGPL}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AGPL}} instead!