Template:AWM-image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа слика е преземена од збирката на Австралиската воена споменица, кајшто е заведена под назнаката:
[1]
Оваа ознака не укажува на авторскиот правен статус на делото. За таа цел мора да се приложи ознака за лиценца. Повеќе информации ќе најдете на Commons:Лиценцирање.

Български | English | Español | Français | हिन्दी | Македонски | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{AWM-image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AWM-image}} instead!