Template:Aktstudien 10. Fotoworkshop Nürnberg/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wikipedialogo
X Википедиина фотоработилница − Нирнберг, 16–18 март 2012 г.
Сите фотографи имаат добиено дозвола од моделите за објавување на сликите. Договорите можат да се видат на системот OTRS.

Deutsch | English | español | français | македонски | português | русский | +/−

Kamera
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Aktstudien 10. Fotoworkshop Nürnberg}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Aktstudien 10. Fotoworkshop Nürnberg}} instead!