Template:Andes/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Flag of Ecuador.svg
Оваа слика е преземена од тековникот на Flickr на Јавната новинска агенција на Еквадор и Јужна Америка и подлежи на авторски права.
Потврдео е дека истата е под соодветна лиценца на Криејтив комонс.
Накратко: можете слободно да ја менувате под услов да му хја припишете заслугата на Фотограф/Анди и да ја објавите под истата лиценца.

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


English | español | македонски | +/−