Template:Anonblock/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Ambox useraccounts compromised.svg За да уредувате треба прво да сте најавени.
Уредувањето од вашата заедничка ИП адреса или адресна низа моментално е оневозможено заради постојаниот вандализам кој доаѓа од вашиот прокси сервер или мрежа. Регистрираните корисници сепак можат да уредуваат. Доколку сте моментално блокирани од создавањето на сметка, погледајте тука. Се извинуваме за непријатностите.

বাংলা | Čeština | Deutsch | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | Македонски | Plattdüütsch | Português | Português do Brasil | Русский | Slovenščina | Svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Anonblock}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Anonblock}} instead!