Template:PD-anon-50/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Warning sign
Авторот на ова дело е непознат и ова дело е старо повеќе од 50 години. Според чл. 7 од Бернската конвенција [1] и законите на многу земји, ова дело е во јавна сопственост.

Напомена: Овој шаблон не важи за слики од земји коишто ја прошириле или не ја потпишале Бернската конвенција. Особено за Европската Унија, САД, Индија и Русија. Ве молиме користете ги {{Anonymous-EU}}, {{PD-US}}, {{PD-India}}, {{PD-Russia}}, итн. во такви случаи и проверувајте ја страницата Commons:Licensing секогаш, внимателно!

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-anon-50}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-anon-50}} instead!