Template:AntWeb permission/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Antweb wp.png
Употребата на информации од веб-страницата AntWeb подлежи на условите на лиценцата Наведи извор-Сподели под исти услови на Creative Commons. Веб-страницата AntWeb препорачува некомерцијална употреба на сликите. Накратко: можете слободно да ја распространувате и менувате сликата, под услов да го наведете фотографот и www.antweb.org. AntWeb е финансирана од приватни донации и субвенции од Националната научна фондација, DEB-0344731 и EF-0431330.

Deutsch | English | suomi | français | македонски | Nederlands | português | português do Brasil | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{AntWeb permission}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AntWeb permission}} instead!