Template:Apache/i18n/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Template:Apache/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Apache/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
العربية • ‎བོད་ཡིག • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎فارسی • ‎français • ‎한국어 • ‎македонски • ‎മലയാളം • ‎मराठी • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎русский • ‎svenska • ‎українська • ‎中文
Apache Feather Logo.svg Авторски права © 2018 Авторот

Под лиценцата Апачи (Apache License), Верзија 2.0 („Лиценцата“); податотекава можете да ја користите само ако се придржувате до Лиценцата. Примерок на Лиценцата ќе најдете на https://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0. Доколку не се налага по применлив закон или писмен договор, програмската опрема под оваа Лиценца се нуди НА ОСНОВА „КАКО ШТО Е“, БЕЗ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ И УСЛОВИ ОД БИЛО КОЈ ВИД, било изразени или подразбрани. Поединости за дозволите и ограничувањата на Лиценцата можете да прочитате во текстот на самата Лиценца.

Apache License, Version 2.0Apache License 2.0http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0truetrue

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Apache}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Apache}} instead!